Ben je op zoek naar professionele app makers? Als je zelf apps wilt ontwikkelen en je hebt geen verstand van code, dan kunnen app makers je helpen. Zo hebt je speciale software wat je kunt gebruiken om een app te bouwen, maar elke app begint met een goed idee.

Want wanneer je apps wilt ontwikkelen en deze apps wil je met andere mensen delen, dan is het verstandig om te weten waar je moet beginnen. Hier lees je wat een app precies en wat app makers voor je kunnen betekenen.

Wat is een app en wat zijn app makers?

Voordat je een app gaat maken is het verstandig om te weten wat een app is. Een app is eigenlijk een kleine databestand die je op je smartphone en tablet kunt downloaden. Zo kun je met een paar simpele handelingen toegang krijgen tot duizenden apps waar je jouw tablet en smartphone kunt verrijken.

Alle apps zijn in verschillende soorten en maten te vinden. Welke mobiele applicatites je kunt gebruiken is per besturingssysteem verschillend. De meeste smartphones gebruiken Android, terwijl de iPhone IOS gebruikt.

Is App & Apply één van die app makers?

Veel mensen zijn op zoek naar speciale software waarmee ze hun eigen apps mee kunnen ontwikkelen. App & Apply is één van die app makers waar je zonder programmeerkennis een eigen app kunt bouwen. Waar vroeger alleen programmeurs apps konden bouwen, maar met App & Apply heb je geen programmeur nodig.

App & Apply is een unieke app maker software waarmee je zelf mobiele apps kunt ontwikkelen. Het enige wat je hoeft te doen is je eigen app zelf te ontwerpen en wij zorgen voor het bouwen van de app en het publiceren van de app in de App Store van Apple en Google.

Wil je zelf proberen?

Meld je dan aan!