Ben je op zoek naar actuele app ontwikkelaar kosten? Dan moet u weten dat de app ontwikkelen kosten niet zo eenvoudig te beantwoorden zijn. In deze tijd waarin de ene app met de andere app opvolgt, is er geen pijl op te trekken wat de kosten app ontwikkelen zijn. Zo lijkt het aanbod soms overweldigend en is vergelijkbaar met het begin van het internet tijdperk.

Echter wat soms moeilijk te begrijpen is dat apps vaak gratis of voor maar 79 cent aangeboden worden. Want hoeveel moet een app gedownload worden om zo niet alleen de kosten te dekken, maar ook nog om geld eraan te verdienen. Zo zijn de kosten ontwikkelen app natuurlijk geheel afhankelijk naar wat doel u heeft en wat uw wensen zijn.

Wat kost een app maken?

Op dit moment zijn er duizenden apps verkrijgen in alle beschikbare App Stores en veel apps lijken dan ook veel op elkaar. Er is dus veel concurrentie en de vraag is dan wat mag een app ontwikkelen dan eigenlijk kosten?

Echter is de vindbaarheid in de App Store een zwakke schakel in het verkoopproces. Veel consumenten weten soms niet beter, omdat ze door de hardware leveranciers min of meer gedwongen worden om in de App Store terecht te komen voor hun aankopen. Zo zijn de App Stores vooral gericht op de verdiensten van de eigenaar van de App Store.

Voordat je ook maar gaat denken over app ontwikkelen kosten, is het belangrijk om te weten wat de doelen zijn van je app. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Moet de App geschikt zijn voor meerdere platformen (iOS, Android, Windows Phone) ?
  • Moet er integratie plaatsvinden met andere functies zoals chatten?
  • Welke functies van het device (smartphone, tablet) dienen te worden gebruikt? Denk aan de camera of GPS functie.
  • Moet de App gebruik maken van push-berichten om bijv nieuwe updates door te geven of aan te geven dat er nieuws is.
  • Dient er een koppeling plaats te vinden met back-office systemen
  • Wordt de App multi-user? M.a.w. in geval van een game, kunnen meerdere spelers de game tegelijkertijd spelen?

Vraag een offerte aan voor kosten app ontwikkelen

Indien u zeker wilt zijn van de kosten app ontwikkelen, dan kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen. Door contact te vragen in de vorm van een offerte kunnen we een app bouwen aan de hand van uw wensen en eisen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan.