Ben jij op zoek naar de beste app ontwikkelaars? Stop dan met zoeken, want je bent op de juiste pagina terecht gekomen. Het inhuren van een apps ontwikkelaar kan soms lastig zijn voor sommige mensen en daarom denken veel mensen dat een freelance app ontwikkelaar de beste keuze is. Daarom kun je het beste op de onderstaande 5 punten letten voor het ontwikkelen van jouw app.

5 punten van een goede mobiele app ontwikkelaar

1. Budget

Een app laten maken door bijvoorbeeld een ios app ontwikkelaar kan duur zijn. Daarom is het altijd slim om erover na te denken wat je voor een app kwijt wilt, voordat je een ipad app ontwikkelaar gaat inhuren. Je kunt ongeveer rekening houden met 5000 euro voor een basis maatwerk app, rond de 20.000 euro voor een gemiddelde app en meer dan 30.000 euro voor een uitgebreide app.

2. Kennis van de markt van de mobile app ontwikkelaar

Natuurlijk heeft elke app-ontwikkelaar ervaring met een bepaalde markt zoals de overheid of zorg. Echter is deze ervaring wel belangrijk voor jouw keuze, omdat mobiele app ontwikkelaars deze ervaring opnieuw inzetten om van jouw app een succes te maken. Met kennis over regelgeving en omgangsnormen zorgt dat ervoor dat een ontwikkelaar met marktkennis in jouw markt het onderste uit de kan halen kan.

3. Mobiel platform

App ontwikkelaars die ervaring hebben met een mobiel platform zoals IOS en Android, weet je zeker dat de apps ontwikkelaar niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Ze hoeven daarnaast geen tijd in te steken om het platform te leren kennen. Hoe meer ervaring er is, hoe beter een apps ontwikkelaar de mogelijkheden kent van jouw app.

4. Controle op kwaliteit

Op het internet roept natuurlijk iedereen dat ze de beste zijn en dit geldt ook voor app ontwikkelaars. Zo zou je naar de reviews van hun apps kunnen bekijken in de Appstore, maar dit zegt helaas niet veel over hun aanpak. Daarom is het verstandig om iemand in te schakelen die je kan begeleiden of een overzicht van app ontwikkelaars die op kwaliteit zijn gecontroleerd.

5. Kies voor App&Apply

De professionals van App&Apply hebben jarenlange ervaring in de wereld van de apps. Zo bouwen we apps voor verschillende platformen en kunnen we u zeer goed van dienst zijn. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.