Apps voor Webshops

Als u een eigen webshop hebt, weet u als geen ander dat mobiel internet steeds belangrijker wordt. Steeds meer webwinkeliers zien hun omzetaandeel ten opzichte van mobiel verkeer jaar-op-jaar stijgen.

Niet alle websites en webshops zijn echter voorbereid op mobiel surfen. Dit resulteert in slecht toegankelijke sites, lange laadtijden en een moeilijke / langzame navigatie-ervaring. Deze problemen kunnen gemakkelijk worden voorkomen met een app. Deze app is een mobiele versie van uw Web-Shop, met als enige verschil dat deze al op de Smartphone is geïnstalleerd.

Bekende webshops kunnen tegenwoordig niet meer zonder app en halen meer dan 50% van hun omzet uit een shopping app. Met App & Apply integreren we in no-time jouw webshop in een gebruikersvriendelijke mobiele applicatie, jouw App-Shop.

De website of winkelmodule biedt verschillende stylingsopties, zoals Afbeeldingen, Productbeschrijvingen, Video’s, Betalingsopties en Pushberichten.

Features en functionaliteiten

  • Presenteer je webshop op de overzichtelijke profielpagina
  • Koppel eenvoudig met je eigen webshop
  • Link direct naar social media accounts
  • Laat geïnteresseerden eenvoudig bestellen
  • Voeg eenvoudig foto’s en filmpjes toe

Je eigen app in een handomdraai!

Met App & Apply creëer je snel en eenvoudig je eigen app. Kies uit het ruime aanbod van features en functionaliteiten, bepaal je stijl en test je app live in de app builder. Wij doen de final check en dienen je app in bij de Apple Store en Google Play Store. En na publicatie? Dan heb je alle tools in handen om je app te beheren, monitoren en optimaliseren!